Interim management als tijdelijke oplossing voor uw organisatie

Kuiper & Van Tilborg kan, wanneer uw organisatie (bijvoorbeeld een grondbedrijf) daar behoefte aan heeft, een interim manager op het gebied van planeconomie leveren. De inzet wordt hierbij in overleg bepaald en afgestemd op de behoefte van uw organisatie.
Aan de inzet kunnen verschillende overwegingen ten grondslag liggen. Zo kan het gaan om het (tijdelijk) vervangen van een manager, bijvoorbeeld omdat:

 • Na het vertrek van de vaste manager er nog geen geschikte opvolger is gevonden
 • De huidige manager langdurig ziek is
 • De huidige manager op zwangerschapsverlof is
 • De huidige manager door welke oorzaak dan ook op non-actief is gesteld
Maar ook kan Kuiper & Van Tilborg een tijdelijke aanvulling op het managementteam bieden, bijvoorbeeld omdat:

 • Achterstanden weggewerkt dienen te worden
 • Ten gevolge van de crisis (nieuwe) maatregelen door de organisatie moeten worden genomen en geïmplementeerd
 • Ondersteuning op specifiek vakgebied binnen het grondbedrijf nodig is, zoals het invoeren van risicomanagement in de organisatie, adequaat grond- (prijs-) beleid, maatregelen op het gebied van projectbeheersing en het verbeteren van de administratieve organisatie
 • Onze expertise

  Vanwege de grote ervaring in het werkveld planeconomie en de brede kennis van en belangstelling voor de gelieerde werkvelden, zoals civiel techniek, vastgoedontwikkeling, ruimtelijke ordening, is Kuiper & Van Tilborg in staat zich snel in te werken. Er is sprake van een brede kijk en open blik waardoor de organisatie snel kan profiteren van de aanwezige kennis en ervaring.
  Met name op het gebied van het professionaliseren van de organisatiekan Kuiper & van Tilborg in een ‘coachende’ rol snel een meerwaarde creëren waarvan de organisatie direct de vruchten plukt.
  Indien u meer wilt weten wat Kuiper & Van Tilborg op het gebied van interim management voor grondbedrijven kan bieden kunt u contact opnemen met dhr. Henk Kuiper, directeur van Kuiper & Van Tilborg.